header banner
Default

Beleggen in crypto currency is veilig, eenvoudig en voordelig met de nieuwe cryptocurrency-serviceverlener CoinMart


Table of Contents

Nederlanders die veilig, makkelijk én betaalbaar willen handelen of beleggen in crypto currency kunnen vanaf vandaag terecht bij een nieuwe crypto-serviceprovider: CoinMart. Deze jonge exchange van Nederlandse bodem wil de handel in digitale valuta niet alleen laagdrempeliger maken, maar ook meer transparant. Ambitie is om uit te groeien tot het meest gastvrije menselijke alternatief in de soms ondoorzichtige internationale cryptosector.

Handelen of beleggen in crypto currency wordt steeds populairder. Maar veel Nederlanders die in willen stappen worden afgeschrikt door de vaak weinig klantvriendelijke en intransparante platforms waarop digitale valuta worden verhandeld. Ook de relatief hoge transactiekosten die soms gerekend worden vormen voor velen een drempel.

CoinMart introduceert daarom een nieuwe benadering van cryptocurrency-services: transparant, veilig en vooral zeer laagdrempelig. Marc Wille, Head of Marketing bij CoinMart: “Anders dan veel andere aanbieders is CoinMart in Nederland gevestigd en kunnen klanten ons altijd bereiken. Ook staan we geregistreerd als crypto serviceverlener bij De Nederlandsche Bank. En in tegenstelling tot veel andere platforms bieden we ‘coin in-coin out’ aan, dus geen moeilijk gedoe met het omzetten van je crypto’s in euro’s en omgekeerd. Tot slot zijn we met slechts 0,2% commissie per transactie ook nog eens één van de goedkoopste partijen van Nederland.”

Unieke mix

Door het bieden van een unieke mix van gemak, veiligheid en lage tarieven wil CoinMart het handelen en investeren in digitale valuta definitief democratiseren. Wille licht toe: “We willen gevestigde partijen gaan uitdagen met een service die beter aansluit op de behoeften van zowel de beginnende als ervaren crypto-handelaar en -belegger. Wij denken dat investeren en handelen in cryptocurrency niet iets voor een kleine groep ingewijden moet zijn, maar iets dat iedereen kan doen met vertrouwen en zonder gedoe. Het is per slot van rekening het digitale geld van de toekomst.”

CoinMart is vanaf deze week live via https://www.coinmart.nl/nl.

Sources


Article information

Author: Hannah Boone

Last Updated: 1704347642

Views: 1063

Rating: 4.6 / 5 (110 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Hannah Boone

Birthday: 1986-10-22

Address: 11486 Jack Lights Apt. 900, New Krista, MT 04700

Phone: +3811637936611286

Job: Civil Engineer

Hobby: Origami, Knitting, Tennis, Beekeeping, Photography, Hiking, Stargazing

Introduction: My name is Hannah Boone, I am a transparent, talented, tenacious, unwavering, accessible, receptive, rare person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.